Pagina's

zaterdag 31 januari 2015

Persprijs gewonnen met Buurkracht!

Gisteren hebben we met de werkgroep Duurzaam Dorp de persprijs van CC 't Aogje  uitgereikt gekregen voor onze inzet met Buurkracht in Princenhage. 

De Persprijs wordt toegekend aan diegene(n), die ervoor heeft (hebben) gezorgd, dat Princenhage op een bijzondere en/of opvallende wijze in de publiciteit heeft gestaan. DePersprijs wordt slechts één keer per jaar uitgereikt. We hebben de prijs gekregen omdat we Princenhage positief in het nieuws hebben gebracht met de actie "Lamp uit, Kaars aan" en de aandacht die het RTL4-programma ‘Ons Huis Verdient Het’ op de landelijke televisie aan ons heeft besteed.

Dit is een mooie aanmoediging. Eigenlijk zijn we maar net begonnen en de concrete resultaten gaan hopelijk dit jaar komen. De prijs laat zien dat onze inzet in Princenhage gewaardeerd wordt en dat duurzaamheid leeft! 


We gaan met volle inzet door op weg naar een nieuwe buurtbijeenkomst in maart. Dan zullen offertes gepresenteerd worden voor isolatie en zonnepanelen. Houd de website en facebook in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten